Jump to content



VBus A6E


  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#21
Butelka

Butelka

    [PL] [EN] [ES]

  • Moderatorzy
  • 2825 Posts:
190
Karolusie, zapomniałeś o takiej funkcji jak dodatkowy rozkład jazdy. On też gdzieś się musi pojawić.

AdBot

  • Elita
  • Posts: ∞

#22
Michal1983

Michal1983
  • Użytkownicy
  • 2 Posts:
1
Przydałaby się wkóncu poprawka na karty graficzne radeon. Zamiast strzałki dobra byłaby mini mapa z zaznaczonym kolejnym przystankiem, albo strzłka pokazująca gdzie skręcić zamiast gdzie jest cel.

#23
Butelka

Butelka

    [PL] [EN] [ES]

  • Moderatorzy
  • 2825 Posts:
190
Kiedy wy zrozumiecie, że od A6C RC3 poprawka dla Radeonów jest zawarta w programie...

Co do GPSa - nie jest to realistyczne.

#24
pasta

pasta
  • Użytkownicy
  • 36 Posts:
3
Po pierwsze- mozna tak było napisac od razu
Po drugie- więc jakim cudem na poprzedniej wersji mialem po 40 FPS,a teraz mam 0.19(na tej samej mapie??!!

Moj komp: 2GhZ,1 GB ramu,Ati Radeon 9600.
Tak powininnaś kochać żelazo,
Wtedy ono się złamie,
Wygnie się dla Ciebie,

#25
Butelka

Butelka

    [PL] [EN] [ES]

  • Moderatorzy
  • 2825 Posts:
190
Z jednej strony nie dziwię się że słabo ci idzie na tej konfiguracji. Z drugiej strony - porównaj ustawienia.

#26
pasta

pasta
  • Użytkownicy
  • 36 Posts:
3
Ustawienia najgorsze jakie mogą być- VBus najogólniej mówiąc zachowuje się identycznie jak te stare wersję bez przekładek. Identycznie.

(PS. Procek 2.5 GhZ,pomyliłem się)
Tak powininnaś kochać żelazo,
Wtedy ono się złamie,
Wygnie się dla Ciebie,

#27
mlynkov

mlynkov
  • Użytkownicy
  • 2 Posts:
0
Mam takie małe pytanko - teraz do każdego autobusu trzeba dodać nowy dźwięk? - bo nie rozumiem sensu wprowadzania poprawek dźwiękowych po to żeby jeździć bez głosu.

#28
ik280

ik280
  • Developerzy
  • 30 Posts:
34

View Postpasta, on 03 October 2012 - 08:46, said:

Ustawienia najgorsze jakie mogą być- VBus najogólniej mówiąc zachowuje się identycznie jak te stare wersję bez przekładek. Identycznie.

(PS. Procek 2.5 GhZ,pomyliłem się)

Sprawdź, czy wersja z załącznika będzie działać.

Attached File(s)



#29
pasta

pasta
  • Użytkownicy
  • 36 Posts:
3
Przykro mi to napisać,ale nic sie nie zmieniło- poziom FPS na identycznym poziomie.

( PS Dzięki za zainteresowanie moim przypadkiem :))
Tak powininnaś kochać żelazo,
Wtedy ono się złamie,
Wygnie się dla Ciebie,

#30
Domasq12

Domasq12
  • Użytkownicy
  • 77 Posts:
5
Mam pytanie odnośnie najnowszej wersji - czym jest spowdowane to, że przy próbie zrobienia screena w programie graficznym otrzymujemy czarną plamę?

#31
Mateusz

Mateusz

    Administrator

  • Administratorzy
  • 611 Posts:
165
U mnie normalnie można screena zrobić.

#32
Butelka

Butelka

    [PL] [EN] [ES]

  • Moderatorzy
  • 2825 Posts:
190
Polecam zrezygnować z alternatywnych metod robienia screenów i użyć FRAPSa / Bandicama / Screenshot Captora / nawet Steama.

#33
pasta

pasta
  • Użytkownicy
  • 36 Posts:
3
Dobra,napisze dla potomnosci;)- problem(niskie FPSy na Radeonie) minął po wyłączeniu skyboxa w VBusie.

Pozdrawiam
Tak powininnaś kochać żelazo,
Wtedy ono się złamie,
Wygnie się dla Ciebie,

#34
damian67

damian67
  • Użytkownicy
  • 4 Posts:
0
Nie działą mi nowa wersja VirtualBus.

## Logi usunięte.
## Problem został wielokrotnie poruszony. Zapraszam do działu Pomoc, odpowiednie tematy od razu widać. \ Butelka


#35
Kris07

Kris07
  • Użytkownicy
  • 54 Posts:
5
U mnie nie reaguje w nowej wersji klawiatura. Proszę o pomoc.
Konfiguracja komputera
RAM 4GB
Procesor i3 ,2,20GHz
Posted Image
MPK Rzeszów jedyna słuszna KM w Rzeszowie

#36
Norbert2000

Norbert2000
  • Użytkownicy
  • 1 Posts:
0
Tak wszystko pięknie ładnie :) Tylko jak hamuję, to animacja czy nie wiem co wywaliło mnie w niebo 2000m od przystanku :facepalm: Powiedzcie o co chodzi może mam za słaby komputer? :dash2:

#37
kubala99

kubala99
  • Użytkownicy
  • 2 Posts:
0
A co z tymi dźwiękami z autobusów ze starszej wersji bo bez dzwięku się dziwnie gra

#38
pasta

pasta
  • Użytkownicy
  • 36 Posts:
3
Trzeba opisać w pliku "Sounds"(wszystko w doku). Pamiętaj także że dźwięki muszą być mono. Butelka gdzieś to ładnie opisał na forum.
Tak powininnaś kochać żelazo,
Wtedy ono się złamie,
Wygnie się dla Ciebie,

#39
kubala99

kubala99
  • Użytkownicy
  • 2 Posts:
0
Dziękuje

#40
Butelka

Butelka

    [PL] [EN] [ES]

  • Moderatorzy
  • 2825 Posts:
190
Uprzejmie informuję, że wszystkie posty napisane "na odwal", ignorujące fundamentalne zasady pisowni w języku polskim, są od razu usuwane.

Nie zwracam uwagi na pojędycze błędy, które zdarzyć się mogą każdemu, mówię o pisaniu w stylu:
ej ludzie ta a6e wersja nie dziala wezcie poratujcie bo ja nieumiem obslogiwac komputera ;(((((

Dodam że z problemami z uruchomieniem symulatora zapraszam do działu Pomoc. Jeśli rozwiązania Twojego problemu nie ma w istniejącym już tam temacie, na pewno pojawi się w nowym, utworzonym przez Ciebie.